جزئیات سفر جدیدترین ناوهواپیمابر آمریکا به خلیج فارس -جرج دبلیو بوش  وارد خلیج فارس شد + عکس

از جمله ارتقاء های انجام شده بر روی ناو جورج بوش به نسب سایر اعضای خانواده نیمیتز، می توان به برج رادار و هدایت جدید، شیشه های نسل جدید و مقاوم، سامانه به پرواز درآورنده و فرود آورنده ارتقاء یافته و سیستم سوخترسان جدید در این شناور اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه دفاع و امنیت مشرق، ناو هواپیمابر «یو اس اس جورج اچ دبلیو بوش» که به نام چهل و یکمین ریس جمهور آمریکا، جورج بوش پدر نام گذاری شده است، دهمین و آخرین عضو خانواده ناوهای هواپیمابر اتمی کلاس نیمتز نیروی دریایی آمریکا می باشد.

این ناو به تاریخ 26 ژانویه سال 2001 میلادی با هزینه ای در حدود 6 میلیارد و 200 میلیون دلار سفارش داده شد و به تاریخ 9 اکتبر 2006 به آب انداخته و در 10 ژانویه 2010 رسما با کد CVN-77 وارد خدمت نیروی دریایی آمریکا شد.

این ناوهواپیمابر دارای وزنی در حدود 102 هزار تن بوده، طول آن 332 متر و عرض آن 76 متر می باشد.

این ناو از 2 راکتور اتمی ساخت شرکت وستینگ هاوس بهره می برد که هر کدام از آنها نیروی در حدود 104 مگاوات را تولید می کنند. همچنین این کشتی از 4 موتور دیزل هرکدام به قدرت 8 مگاوات برای شرایط اضطراری بهره می برد و 4 توربین بخار و 4 محور انتقال نیرو دارد.

سرعت این ناو نیز در حدود 56 کیلومتر بر ساعت می باشد.

این ناوهواپیمابر چیزی در حدود 6000 خدمه بهره داشته و ناوگان پروازی آن در حدود 90 فروند هواپیمای بال ثابت و بالگرد است که این هواپیماها شامل سری جنگنده های F/A-18F سوپر هورنت ، پرنده های اخلال گر EA-18 گراول و رادار پرنده E-2C هاوک آی و بالگردهای سری SH-60 و HH-60 سی هاوک می باشد.

از جمله ارتقاء های انجام شده بر روی ناو جورج بوش به نسب سایر اعضای خانواده نیمیتز، می توان به برج رادار و هدایت جدید، شیشه های نسل جدید و مقاوم، سامانه به پرواز درآورنده و فرود آورنده ارتقاء یافته و سیستم سوخترسان جدید در این شناور اشاره کرد.

بخشهای مختلف این ناو با زرهی از جنس کلوار به قدرت 6.4 سانتی متر نیز پوشیده است.این ناو در بخش سامانه های الکترونیکی و راداری نیز از سیستم های پیشرفته راداری و اقدامات متقابل بهره می برد.

بر روی ناو هواپیمابر «یو اس اس جورج اچ دبلیو بوش» سامانه های موشکی سطح به هوای ESSM و RIM-116 و 4 قبضه توپ 20 میلی متری هدایت شونده فالانکس برای حفاظت بیشتر استفاده می شود.

این کشتی در اولین دوره از حضور خود در آبهای آزاد از عرض اقیانوس اطلس عبور کرده و به انگلستان رفته و در رزمایش مشترک دریایی ناتو به میزبانی انگلستان شرکت کرد. سپس در 10 ژوئن 2011 به بندر ایتالیایی ناپل وارد شد.

بنا بر اطلاعات موجود و اخبار اعلام شده ظاهرا این کشتی در حال حاضر وارد خلیج فارس شده و احتمالا در مرکز ناوگان پنجم آمریکا در بحرین پهلو خواهد گرفت.

هرچند آمریکا همواره در زمان ورود ناوهای هواپیمابر خود به منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز، تبلیغات و سروصدای زیادی درباره آنها به راه می اندازد اما به نظر می رسد با دستیابی نیروهای مسلح ایران به سیستم های جدید موشکی همچون «قادر» و «خلیج فارس» دیگر نمی توان اهمیت نظامی برای اینگونه اقدامات اشغالگران در عراق و افغانستان قائل شد و باید آنرا صرفا یک اقدام تبلیغاتی دانست.

البته با توجه به علاقه دائمی نیروهای آمریکایی برای رجزخوانی ضد قدرت نظامی ایران، ما نیز آمادگی خود را برای جوانمرگ شدن جدیدترین ناوهواپیمابر آمریکا اعلام می کنیم.

سردار تنگسیری: جرج دبلیو بوش  وارد خلیج فارس شد
جانشین فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: جدیدترین و پیشرفته ترین ناوهواپیما بر آمریکا با نام "جرج دبلیو بوش" با 75 هواپیمای جنگی،‌ 25 بالگرد و 25 هزار نفر نیرو دارد که با اسکورت و وحشت از قدرت ایران وارد آبهای خلیج فارس شده که تمامی تحرکات آنها تحت نظر نیروهای نظامی جمهوری اسلامی ایران است.
به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از مهر،‌ سردار علیرضا تنگسیری جانشین فرمانده نیروی دریایی سپاه ظهر شنبه در حاشیه بازدید از نیروگاه خلیج فارس در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تمامی تحرکات و ترددهای شناورهای کشورهای فرامنطقه ای در آبهای خلیج فارس رصد می شود گفت: جدیدترین ناو هواپیمابر آمریکا با اسکورت وارد خیلج فارس شده و تحرکات این ناو از سوی نیروی دریایی سپاه رصد می شود.

http://www.yazdfarda.com/images/news/actual/?img=39945_98404_995.jpg

سردار تنگسیری با بیان اینکه تمامی تحرکات این ناوهواپیمابر و شناورهای بیگانه در خلیج فارس تحت کنترل است‌ اظهارداشت: به استناد فیلمی که آمریکاییها منتشر کرده اند این ناوهواپیمابر از نزدیک شدن شناورهای کوچک هراس دارد و برای روبرو شدن با این شناورها دستپاچه شده اند.

جانشین فرمانده نیروی دریایی سپاه افزود: اینگونه شناورها مانند یک سیبل و هدف هستند که حتی یک قایق کوچک توانایی غرق کردن آنها را دارد.

سردار تنگسیری عنوان کرد: تمامی شناورهای سپاه در داخل کشور و توسط صنایع دفاعی کشور تولید می شود که امکان مانور و انجام هرگونه عملیات در آبهای خلیج فارس را دارند.

وی افزود: شناورهای کوچک ساده به تعداد انبوه در اختیار مردم بومی در تمامی نوار ساحلی جنوب کشور قرار گرفته است که در صورت نیاز پس از آموزش می توانند در مواقع ضروری از مرزهای سرزمینی دفاع و حراست کنند و شناورهای پیچیده هم در اختیار سپاه قرار دارد.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا